luni, 28 iulie 2008

de vacanta slash concediu

Asta e despre lene toata ziua, despre rentz pana la 5 dimineata, despre road tripul de o saptamana, despre piele arsa de soare. Nici nu mai conteaza unde am fost, cu cine si in ce scop. Important e ca miroase a vacante de pe vremuri, ca am facut aceleasi tampenii pe care le faceam la 15, 16, 17 (vezi regulile pentru un bronz sanatos, de care nu tin cont niciodata, umblatura desculta, rani de la sandale - in ordine inversa, terminat banii inainte de terminat vacanta, citit una bucata carte aproape pe intuneric). Important e si ca dupa vacanta asta sunt mai istovita decat eram inainte, ca am reusit sa ma obosesc asa de tare incat abia astept ca viata sa reintre in monotonia aia naspa, molipsitoare, din care numai vacantele obositoare te mai scot.

Poza cu ursii, din telegondola. Eu terminata psihic de cat de nebuni is oamenii, sa iasa ei din masini sa dea mancare la ursulet:


Despre mare numai de bine, nimic surprinzator, aceeasi mizerie, acealeasi hamsii, gogosi, porumb fiert, zorzonele, aceleasi mucuri plutitoare printre meduze si alge, aceeasi bere chioara la pahare imprastiate ulterior pe plaja. Suna rau, da' a fost bine:).

Niciun comentariu: