marți, 5 mai 2009

Ha! Un fel de banc...

Cica azi e ziua luptei impotriva discriminarii persoanelor cu dizabilitati. Si Parlamentul Romaniei nu pierde sansa sa isi mai lucreze oleaca imaginea, si ii cheama pe unii cu dizabilitati la o sedinta onorifica. Si mirareeee, numa' nu aveau rampa de acces pentru carucioare la Parlament. Poftim lupta impotriva discriminarii. Nici nu ma mai mir ca nimeni din toata functionarimea aia nu stia ca nu este rampa pentru carucioare la Parlament, da' daca tot s-au chinuit oamenii si au ajuns acolo, pe langa ca nu au ajuns sa vorbeasca la tribuna, mai apare si ceva parlamentaras din asta si tine el un speech despre persoanele cu handicap. Apai nu mai stiu ce ii normal si nu, inteleg ca nu peste tot sunt rampe de acces chiar daca trambitam antidiscriminarea peste tot(desi nu inteleg de ce la Parlament nu sunt), da' macar sa nu le zici handicapati. Nu stiu, poate ca cer io prea mult political corectness...

2 comentarii:

Pedro, Homo Advenus spunea...

tragi-comic, trist (unii ar zice normal, ceea ce e si mai trist), si foarte sec, mai ales ca acel speech a fost probabil 'scris' (cu sanse mari de copy-paste) de ceva functionar de prin biroul partidului sau cine stie... si zau, nu stiu care era mai 'dizabilitat', am dubiile mele :)

Ana Maria Suciu spunea...

Dar nu de abilitatile si/sau dizabilitatile functionarasilor de parlament ma indoiam eu, numai ca nu inteleg cum e posibil sa fii atat de batut in cap incat sa nu stii ca la aia nu le zici handicapati, macar de amorul political corectness-ului.